Uitnodiging Theatervoorstelling

Een theatervoorstelling waarbij u in de belevingswereld kruipt van iemand die moeite heeft met lezen en schrijven. Waar lopen zij tegenaan en waarmee kunt u helpen?  Kom ook, doe mee en ervaar hoe u het verschil kunt maken! 

Voor wie? 

Voor iedereen die betrokken is of zich betrokken voelt bij het thema (laag)geletterdheid. Kom met uw netwerk, uw team, uw vrijwilligers of met uw cursisten.  De voorstelling is gratis en duurt ongeveer 90 minuten. Voor een drankje en hapje wordt gezorgd.

Week van Lezen en Schrijven 2023

De voorstellingen worden u aangeboden door de samenwerkende gemeentes Midden-Gelderland, het Taalhuis Arnhem én haar samenwerkingspartners. Dit doen zij in het kader van de Week van Lezen en Schrijven. Deze landelijke week zet in op de bekendheid en bewustwording van laaggeletterdheid en loopt van 8 t/m 15 september 2023.   

Wanneer en waar in Arnhem?

DagZaal openStart voorstellingLocatie
Do. 7 sept.19.00 uur19.30 uurTheater Het Hof
Vr. 8 sept.14.00 uur14.30 uurRijn IJssel Locatie Witte Villa – auditorium
Zo. 10 sept.14.30 uur15.00 uurTheater Het Hof

Er zijn in totaal 9 voorstellingen in de regio. U kunt ook een andere locatie kiezen en u mag zoveel kaarten bestellen als u wilt.

(Let op: Het reserveren van kaarten verloopt via de website van Bibliotheek Veluwezoom.)

Reserveer HIER gratis toegangskaarten  

En nog een film-tip!

Op maandag 11 september om 19.00 uur organiseert Focus Filmtheater een extra filmspecial ter gelegenheid van de Week van Lezen en Schrijven. De film ‘I, Daniel Blake’ wordt dan vertoond. Ook hier kun je gratis heen! 

Kijk voor meer informatie op de website of reserveer hier alvast je gratis tickets! 

Heb je nog vragen? Neem contact met op: 

Taalhuis Arnhem, info@taalhuisarnhem.nl

Nieuws en Agenda