Bordspel Alles op Tafel?

In een eerder nieuwsbericht brachten wij u al op de hoogte van de ontwikkeling van een bordspel Positieve Gezondheid waarvoor het AFA subsidie heeft gegeven. Dit spel richt zich vooral op een eerste kennismaking en bewustwording van de thema’s van Positieve Gezondheid.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten en nu is het dan zover! Het nieuwe spel over Positieve Gezondheid, is in productie! De definitieve naam is: Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid.

Alles op tafel? Spelen met Positieve Gezondheid wordt geleverd vanaf maart 2023.

Alle huisartspraktijken in de achterstandsgebieden in Arnhem, Didam, Dieren, Doesburg, Duiven, Doorwerth, Elst, Gendt, Huissen, Lobith, Oosterbeek, Rheden, Velp, Westervoort en Zevenaar ontvangen 1 gratis spel van het Arnhems Fonds Achterstandswijken. 

Wilt u alvast een extra spel bestellen dan kan dit vóór 28 september 2022 met extra korting. U krijgt dan 30% korting! Dit kan via de Early Bird actie in de webshop.

Nieuws en Agenda