Evaluatie AFA-markt

Op 23 maart jl. heeft de regionale markt van het Arnhems Fonds Achterstandswijken plaats gevonden. Zoals al eerder vermeld op onze website is de markt met 89 deelnemers goed bezocht.

Inmiddels heeft de evaluatie van deze markt plaatsgevonden en is het overall gewaardeerd met een 8,0. Algemene indruk is dat de markt heeft voldaan aan uw verwachtingen. Heel wat praktijken waren aangenaam verrast en zijn goed geïnformeerd over de mogelijkheden van het Arnhems Fonds Achterstandswijken. Vooral het marktgedeelte met de verschillende kraampjes werd goed gewaardeerd. Hopelijk weet u ons hierdoor nog beter te vinden voor het  aanvragen van de diverse vergoedingen/subsidies. Voor meer informatie over de diverse regelingen van AFA, check https://www.afa-arnhem.nl/.

Uiteraard kunt u ook telefonisch (055 – 5058610) of per e-mail (info@afa-arnhem.nl) contact opnemen voor alle mogelijkheden.

Nieuws en Agenda