Jubileum Jaarcongres Arts en Leefstijl

Van 22-26 november a.s. vindt het Jubileum jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl plaats met als thema: ‘10 jaar Leefstijl, natuurlijk!’. Een hele week lang, elke avond (19.30 – 21.30 uur) en vrijdag (09.30 – 14.00 uur) delen meer dan 70 nationale en internationale sprekers onderzoeksresultaten, praktijkervaringen en nieuwe inzichten in leefstijl. Schrijf je in en verdien 12 accreditatie punten! 

In totaal zullen er meer dan 40 lezingen gegeven worden. Deze lezingen kun je via de livestream volgen of achteraf terugkijken, tot 2 weken na het congres. 

De nieuwste wetenschappelijke inzichten rond de relatie tussen leefstijl en… 

  • metabool syndroom
  • cardiovasculaire aandoeningen 
  • oncologie 
  • geestelijke gezondheid (GGZ) en mentale weerbaarheid 
  • het microbioom en darmgezondheid

…worden gedeeld.  

Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de gezonde leefomgeving en duurzaamheid. Want leefstijlgeneeskunde en aandacht voor het klimaat gaan hand in hand. 

Op vrijdag gaan verschillende sprekers (o.a. Thea Sybesma, Karien van Gennip, Cathy van Beek en Antje Diertens) met elkaar in gesprek over de thema’s en onderwerpen die tijdens de online-presentaties naar voren zijn gekomen met daarbij de nadruk op hun visie voor de toekomst van leefstijlgeneeskunde

Voor het volledige programma en een overzicht van de sprekers klik hier

Gedurende het congres is er ook de mogelijkheid om verschillende exposanten te bezoeken en te benaderen om je te laten inspireren. Daarnaast kun je iedere avond via het online platform (en de daarbij behorende app) virtueel netwerken met andere collega’s en sprekers via de netwerkcarrousel. 

Het congres is geaccrediteerd (in aanvraag) voor 12 punten. 

Volledige vergoeding deelname congres vanuit Arnhems Fonds Achterstandswijken

Als medewerker van een huisartspraktijk in de achterstandsgebieden in de regio Arnhem, kun je met 20% korting deelnemen aan de volledige congresweek. Verzilver deze aanbieding door de code WT21CG11PR te gebruiken. De 20% korting wordt dan automatisch verrekend. Vervolgens kunnen deze kosten bij AFA gedeclareerd worden en zullen wij deze volledig vergoeden

Ben jij dit jaar ook bij het Jubileum jaarcongres van Vereniging Arts en Leefstijl? Schrijf je nu in!

Nieuws en Agenda