Reminder: aanmelden AFA-markt 23 maart 2023

Heeft u zich al aangemeld voor de geaccrediteerde en inspirerende AFA-markt op donderdag 23 maart a.s.?

Voor huisartsen, physican assistants, praktijkondersteuners, praktijkmanagers en doktersassistenten organiseert het Arnhems Fonds Achterstandswijken voor Arnhem en omstreken (AFA) een regionale markt.

Wat kunt u allemaal verwachten van deze markt:
– informatie en inspiratie over de mogelijkheden van ons fonds;
– accreditatiepunten (V&VN, NVvPO, LVPOH-GGZ en KABIZ voor 3 punten geaccrediteerd, ABC-1 en NVvPM voor 2 punten geaccrediteerd)

– per praktijk krijgt u het spel ‘Alles op Tafel? Spelen met Positieve Gezondheid’ mee. Dit betreft een tool voor het voeren van een ander gesprek.

De voor u kosteloze markt wordt gehouden van 17.00 uur tot 20.45 uur in het MFC De Spil in de wijk Malburgen.

Om 17.00 uur ontvangen wij u graag met soep en broodjes. Het plenaire gedeelte bestaat uit diverse lezingen, o.a. over subsidiemogelijkheden van AFA, positieve gezondheid, benzoreductie bij patiënten en de samenwerking met Onze Huisartsen.
Voor het tweede gedeelte van de markt begeeft u zich naar een andere ruimte waar diverse kraampjes staan. Bij deze kraampjes informeren wij u graag over verschillende onderwerpen zoals de-escalatie training, Lean Management, meer tijd voor de patiënt, praktijkcheck laaggeletterdheid, mogelijkheden Taalhuis en uurgesprek, MDO en sociaal domein.
Tot slot sluiten wij onze markt af met een netwerkborrel. Hier kunt u alles nog eens de revue laten passeren onder het genot van een hapje en een drankje.

Nieuws en Agenda