Save the date Opening Taalhuis Arnhem

Op woensdag 9 maart 2022 vindt de opening plaats van Taalhuis Arnhem.

Taalhuis Arnhem is de plek waar inwoners en professionals terecht kunnen met vragen over en hulp bij de basisvaardigheden lezen, schrijven, rekenen en werken met de computer. Taalhuis Arnhem is straks te bezoeken in Rozet, in het centrum van Arnhem aan de Kortestraat 16. Niet alleen hier, maar ook in diverse Arnhemse wijken kan men terecht. Daarover volgt binnenkort meer informatie.

Als de coronamaatregelen het toelaten, kunt u de hele dag binnenlopen om het Taalhuis te bezoeken, laaggeletterdheid te ervaren, te proeven van divers aanbod en kennis te maken met de vele partners van de aanpak Vaardig Arnhem. 

Binnenkort ontvangt u de uitnodiging met meer informatie over de tijden en het programma.

Om 16:30 uur wordt het Taalhuis officieel geopend. Hiervoor is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wilt u bij de officiĆ«le opening zijn, dan kunt u zichzelf aanmelden door een mail te sturen naar info@taalhuisarnhem.nl. Er wordt nog gekeken of het openingsmoment ook live te streamen is. 

Taalhuis Arnhem is een samenwerking met kernpartners Rozet, Rijnstad, St. PAS, Rijn IJssel en Gemeente Arnhem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gonneke Bennes, stedelijk coƶrdinator Taalhuis Arnhem, info@taalhuisarnhem.nl of 06 – 28071076.

Nieuws en Agenda