Training Onze Huisartsen; Effectief communiceren over inhalatie-instructies

De training Effectief communiceren over inhalatie-instructies op donderdag 11 november a.s. richt zich specifiek op het geven van effectieve inhalatie-instructies aan mensen met COPD en een beperkte gezondheidsvaardigheid.

In deze training leer je met je instructies en informatie beter aan te sluiten op de mogelijkheden van de patiĆ«nt om deze instructie te kunnen begrijpen en toe te passen. Tevens raak je bekend en oefent met de terugvraagmethode. In de training worden de inhalatie instructies geoefend met een trainingsacteur. 

Training en e-learning 
Ter voorbereiding op de training volg je twee modules in de e-learning Effectief communiceren in de zorg. Deze e-learning biedt kennis, oefenstof en consultondersteunend materiaal over effectief communiceren en beperkte gezondheidsvaardigheden. Wat zijn beperkte gezondheidsvaardigheden, hoe herken je ze, welke gevolgen heeft dit voor iemand, hoe communiceer je dan effectief en welke hulpmiddelen zijn er ter ondersteuning van je zorg?

Volledige vergoeding vanuit Arnhems Fonds Achterstandswijken
Voor deze scholing ontvangt Onze Huisartsen een subsidie vanuit het Arnhems Fonds Achterstandswijken (www.afa-arnhem.nl) en kan daarom gratis worden aangeboden.

Informatie en aanmelden 
Klik op de onderstaande button voor meer informatie en aanmelden:

Effectief communiceren over inhalatie instructies

Nieuws en Agenda