Scholingen Vereniging Arts en Leefstijl

Hoe maak je leefstijl bespreekbaar als je maar kort de tijd hebt met je patiënt?

In het Integraal Zorgakkoord (IZA) van de overheid staat het belang van leefstijl en preventie beschreven. Een verandering in leefstijl kan namelijk een positief effect hebben op het voorkomen van ziekten én op de effectiviteit van de behandeling. Het voeren van het leefstijlgesprek door de zorgverlener is daarom ontzettend belangrijk. Maar hoe voer je het Leefstijlgesprek met de patiënt? Welke vragen stel je? En welke tools gebruik je?

Vereniging Arts en Leefstijl biedt een groot aantal geaccrediteerde scholingen, e-learnings en praktijkmaterialen aan om de zorgverlener hierbij te helpen. Op hun website ziet u een actueel overzicht van de scholingsonderwerpen die zij aanbieden: https://www.artsenleefstijl.nl/scholingen.

Bent u enthousiast over leefstijl(geneeskunde) en heeft u interesse in een scholing voor uw vakgroep, zorggroep of zorginstelling? Vereniging Arts en Leefstijl gaat graag met u in gesprek over wat zij voor u kunnen betekenen. Mocht u nog andere vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u Maaike Heesbeen bereiken op 06 – 11184758 of via mheesbeen@artsenleefstijl.nl.

Voor meer informatie over de vereniging kijk op: www.artsenleefstijl.nl of volg hen op LinkedIn @artsenleefstijl.

Vergoeding AFA

AFA vergoedt alle scholingen en e-learnings van Vereniging Arts en Leefstijl.

Lees hier meer.

Nieuws en Agenda